Főoldal / Blog / Az aktív kikapcsolódás ünnepe

Az aktív kikapcsolódás ünnepe

2022. 06. 11.
Kihívók az arénában - 1 éves a Bobo Fun Park!

2021-ben ezen a napon úgy álltunk az épp megnyíló Bobo Fun Park közepén, mint aki egy mesébe csöppent. Az elmúlt egy év bebizonyította, hogy ebben a mesében nem csak a gyerekeké a főszerep. Több mint 50.000 látogató 1 év alatt. Nagy családi pillanatok, baráti erőpróbák, aktív randik… mind jól megfértek itt egymással az alsópáhoki domboldalon.

Íme a Kihívók!

Az első születésnapra meghívtunk 3 sportembert, akik a tévénézőknek már bizonyították, hogy nem riadnak vissza a kihívásoktól. Velünk ünnepelt:

  • az egészséges életmód népszerűsítője, sportoló és személyi edző: Buzás Dóri
  • a sport és család nagykövete, vlogger, youtuber: Nagy Dani
  • az örökmozgó tartalomgyártó és fotós: Herczeg-Kis Bálint

Ma van a szülinapom!

Azért gyűltünk össze, hogy megünnepeljük a szórakozásnak ezt az új formáját, azt az új élményt, amit a Bobo Fun Park kínál. Nyitásra minden jegy elkelt, az érkezők lelkesen öltötték magukra a rajongói pólót, és az aréna megtelt játékosokkal. Nem is maradtak tétlenek, versenybe szálltak a sárgapólósokkal (a Bobo Fun Park animátoraival). Versenyt másztak, és ugrottak. Egyéni és abszolút rekordok dőltek meg, a gyerekek hősök lettek, a felnőttek kicsit újra gyerekek. A rekordok egy része maradt hazai pályán, de néhány attrakción már vendégé a legjobb eredmény. Ha arra jársz, nézd meg a rekordok falán, hol tartunk!

Aztán eljött a pillanat, amire sokan vártak: tá-dáááááá-mmmm bevonult az arénába BUZÁS DÓRI, NAGY DANI éééééééééééééés HERCZEG-KIS BÁLINT!

Rögtön felpattantak a felhőkarcolók egy-egy tornyára, és rajongóik körében meséltek, meséltek, és válaszoltak a kérdésekre is. Megtudhattuk, kinek szurkolt Dóri, mikor még csak a tévében nézte mások versenyét. Beszéltek a távoli szigeten átélt élményeikről, a műsorvezetőkről. Saját példájukkal mutatták meg a gyerekeknek, hogy a barátokkal legjobb buli az aktívan eltöltött idő. Buzdították a körülöttük állókat, hogy inkább falat másszanak együtt, ne csak online menjen a játék.

Víziló vagy Oroszlán? Oroszlán vagy Krokodil? Oroszlán? Krokodil? Vízilóóóóóó!

Az interaktív közönségtalálkozó után is a versenyeké maradt a főszerep. A park előtti szabad téren több mint 80 versenyzőből állt össze a 3 csapat, akik az exatlonisták vezetésével a tévében látott feladatokhoz hasonló erőpróbán mérhették össze az erejüket. Hősiesen küzdött mindenki, de végül a hely nevéhez méltóan stílusosan (hiszen Bobó egy víziló) a „Kék vízilovak” csapata legyőzte a „Zöld krokodilokat” és a „Sárga oroszlánokat”. Innen is üzenjük a résztvevőknek, hogy nagyszerűen játszottak, itt tényleg mindenki dobogós lett!

Aki akarta, összemérhette az erejét még az exatlonistákkal is. Kicsi gyerekek is versenyt másztak velük, és bizony néha okoztak meglepetéseket fürgeségükkel és ügyességükkel. Daniék meg jófejségüket bizonyították, nagyon partnerek voltak a gyerekmosoly-varázslásban. Az a kislány, aki a 3 emelet magasságban győztesen belecsaphatott kedvenc ninjája kezébe, biztosan elteszi majd ezt a pillanatot a legszebb emlékei közé.

Köszöntő beszédében Sós Éva igazgató helyettes kiemelte, hogy az osztályirándulással érkező gyerekek lelkesedése, a csapatépítő tréningeken határaikat feszegető felnőttek, valamint a visszatérő családok és baráti társaság igazolják, hogy jó úton jártunk, amikor megálmodtuk az aktív kikapcsolódásnak ezt az új formáját. Ráadásul a Bobo Fun Park időjárástól függetlenül egy biztos pont lehet a születésnapi zsúrok szervezésekor is. Ezen a napon is több születésnapost köszönthettünk a parkban. Mindenkinek szólt a dal: Boldog születésnapot!

A hely addiktív, hiszen mindig lehet magasabbra mászni, gyorsabban teljesíteni. A hallgatóság elámult, mikor az igazgató helyettes kiemelte, hogy a 3 emeletnyi magasságba vezető Speed Wall-on a sárgapólós rekorder (Türgyei Márk) 2,38 mp alatt mászott fel.

Megyünk még egy kört?

Vannak még fejlesztési terveink, hogy a Bobo Fun Park hosszú távon izgalmas kihívást jelentsen a visszatérő látogatóknak. Innen is arra buzdítunk benneteket, hogy osszátok meg velünk, nektek mi jelentene még kihívást? Küldjétek el a fun@bobofunpark.hu címre.

Induljon hát az újabb év, sok-sok kihívással, rekorddal és sikerélménnyel!

Boldog születésnapot Bobo Fun Park!

Éljen a játék! Éljetek ti, kedves játékos kedvűek, visszavárunk benneteket!

Megosztás